Zoeken
Carry Slee - Timboektoe rocks !

Timboektoe rocks !

Carry Slee

Omschrijving

Het is een jaar geleden dat de ouders van Kars en Isa een camping zijn begonnen in de Dordogne. Timboektoe is dankzij de hulp van alle vrienden inmiddels een populaire camping.
Zodra de zomervakantie aanbreekt, reist de vriendengroep meteen naar Frankrijk. Annabel en Justin kunnen niet wachten tot ze Kars en Isa weer zien. Het belooft een heerlijke zomer te worden.
Maar al snel gebeurt er van alles. De vader van Jules kondigt aan dat hij wil verhuizen. Jules vindt het verschrikkelijk, helemaal omdat zijn hond niet mee kan. Een meisje van de camping wordt verliefd op Kars, en probeert hem en Annabel uit elkaar te drijven. Edgar krijgt verkering met de Franse Sophie, maar haar ex Alain laat dit niet op zich zitten en begint met zijn vrienden Edgar te bedreigen.
Op een nacht breekt er brand uit op het campingterrein. Is het een ongeluk of is het vuur aangestoken? En zijn alle inspanningen om van de camping een success te maken, voor niets geweest?
Dit is het vierde deel in de succesvolle serie over camping Timboektoe. Opnieuw een zomers boek vol verliefdheid, intrigues, verdriet, avontuur en romantiek!
Carry Slee (1949) is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Edities & Details
Gebonden: Timboektoe rocks ! - Carry Slee
ISBN: 9789049922115
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 22-02-2007
Prijs: € 13,95
Omvang: 222 pagina's

Bestel

NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Boeken
Carry Slee - #LaatsteVlog
Carry Slee
Carry Slee - Verdacht
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Carry Slee voor het laatste nieuws