ISBN: 9789049922436 | NUR: 283 | Verschenen: 01-01-2007 | Prijs: € 0.00 | Leeftijd: 9+ | Download de cover

Heb je een probleem of geheim of ben je gewoon nieuwsgierig kijk in Kindertelefoon-tips van Carry Slee!

Wat doe je als je een geheim hebt waar je eigenlijk met niemand over durft te praten? Kelly rijdt op de fiets naar school. Ze veegt haar gezicht af. Niemand hoeft te zien dat ze heeft gehuild. Ze mogen het niet weten, zelfs haar vriendinnen durft ze het niet te vertellen, want ze schaamt zich.
Zo begint het korte verhaal dat Carry Slee schreef voor De Kindertelefoon. Kelly is niet de enige met een geheim.

Er zijn heel veel kinderen en jongeren die niet durven praten over wat ze dwarszit. De Kindertelefoon kan helpen. Op www.kindertelefoon.nl kun je anoniem praten met een medewerker van De Kindertelefoon. Je kunt dus niet alleen gratis bellen (0800-0432), maar ook chatten. Behalve bij De Kindertelefoon kun je ook op internet hulp vinden. Bijvoorbeeld als iemand je misbruikt. Als je bang bent dat je ouders uit elkaar gaan. Of als je verliefd bent maar het niet durft te zeggen.
Carry schreef samen met internetdeskundigen Remco Pijpers en Justine Pardoen het boek: Kindertelefoon-tips van Carry Slee. In dit boek geeft Carry tips en wijze raad hoe je goed gebruik kunt maken van websites, forums en MSN als een probleem hebt. Dus heb je een probleem of geheim of ben je gewoon nieuwsgierig kijk in Kindertelefoon-tips van Carry Slee!