ISBN: 9789044921446 | NUR: 283 | Verschenen: 01-01-2006 | Prijs: € 13.50 | Leeftijd: 12+ | Download de cover

Your choice, lover of loser gaat over actuele onderwerpen die jongeren bezighouden: mode, muziek, verliefdheid en vriendschap

Dit is het eerste deel in een gloednieuwe serie van Carry Slee. De lezer kan zelf het verloop van het verhaal bepalen door op een zeker moment een keuze te maken. In your choice, lover of loser komen twee belangrijke keuzemomenten voor. Carry Slee heeft iedere verhaallijn zo goed uitgewerkt dat het een op zichzelf staand verhaal is, maar de karakters blijven in iedere verhaallijn overeind. De hoofdpersonen zijn geloofwaardig en levensecht. Alle verhaallijnen zijn zo verrassend, dat ze stuk voor stuk de moeite van het lezen waard zijn.

Your choice, lover of loser gaat over actuele onderwerpen die jongeren bezighouden: mode, muziek, verliefdheid en vriendschap, maar ook loverboys en een lastig probleem als incest. De vijftienjarige hoofdpersoon Eva heeft problemen met haar stiefvader. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Eva's beste vriendin heeft het te druk met haar nieuwe vriendje om de problemen serieus te nemen. Wie helpt Eva dan? Mees, op wie ze verliefd is? Of wordt ze de prooi van een loverboy?