Zoeken
Lancering Kapot in uniek online programma: Carry Slee TV
    Woensdag 9 september om 16:00 uur via www.carryslee.nl   Woensdag 9 september verschijnt na ruim tien jaar de nieuwe 12+ roman van Carry Slee: Kapot. Om te vieren dat er een nieuw boek is, hebben Carry Slee en Overamstel uitgevers een uniek online programma ontwikkeld voor alle Slee fans: Carry Slee TV. 

Lancering Kapot in uniek online programma: Carry Slee TV

Gepubliceerd op 7 september, 2015 om 00:00, aangepast op 9 februari, 2022 om 15:45

 

Na de première op www.carryslee.nl woensdagmiddag 9 september om 16:00 uur, kunnen de fans op elk moment van de dag naar het voorlopig eenmalige programma kijken. Eenvoudig via tablet, laptop of smartphone. Carry Slee TV ademt de sfeer van Man Bijt Hond: korte fragmenten, herkenbaar voor de doelgroep en bij mensen thuis opgenomen. En ondanks het thema uit Kapot, een indringende roman over Julia en Thijs van wie het leven totaal verandert door problemen tussen ouders, wordt Carry Slee TV nooit te zwaar.

 

Het programma wordt gepresenteerd door Vajèn van den Bosch (The Voice Kids, Spangas, Grease) en Lennart Timmerman (Spangas en de verfilming van Carry Slee’s Razend). Tijdens Carry Slee TV komt Carry zelf uitgebreid aan het woord over Kapot en het ontstaan ervan. Ook zijn er sketches, is er muziek en komen scholieren aan het woord over de thema’s uit het boek.

 

Nog nooit eerder werd er in Nederland een online programma ontwikkeld ter ere van een nieuw boek. Zeker de moeite waard om te kijken!

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Carry Slee voor het laatste nieuws