Film Spijt! krijgt platina!

Meer dan 400.000 bezoekers zagen de film Spijt!, die is gebaseerd op de bestseller van Carry Slee een gepeste jongen zelfmoord pleegt.    

De jeugdfilm is daarom bekroond met een Platina Film. Spijt! is geregisseerd door Dave Schram, die eerder vijf boeken van Carry Slee succesvol verfilmde.


Spijt! is de eerste Carry Slee-verfilming die meer dan 400.000 bezoekers heeft getrokken. Het record van meest succesvolle Slee-film stond hiervoor op naam van Afblijven! uit 2006.
Spijt! vertelt over tiener David, die merkt dat zijn klasgenoot Jochem steeds vaker wordt gepest. Het begint met simpele geintjes, tot de situatie op de avond van een schoolfeest helemaal escaleert. De hoofdrollen worden gespeeld door Robin Boissevain, Dorus Witte, Stefan Collier, Dave Mantel, Nils Verkooijen en Jessica Zeylmaker.


De Platina Film werd zondagmiddag uitgereikt in bioscoop Pathé De Munt in Amsterdam. Regisseur Dave Schram, auteur Carry Slee en een groot deel van de jonge cast waren aanwezig.

 

Spijt! draait na drie maanden nog steeds in bijna 100 bioscopen. De film is ook te zien op het Nederlands Film Festival in Utrecht.

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter