Afblijven - de musicaleditie

Zondag 26 januari gaat de musical Afblijven in première. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee. Voor fans van het eerste uur, maar ook voor nieuwe lezers die Afblijven nog niet kennen, is er nu een speciale musicaleditie voor maar € 10,00!

 

Afblijven verscheen voor het eerst in 1998. Tieners verslonden het boek, en de film uit 2006 was binnen tien dagen goed voor goud. En dan is er nu ook de musical.

 

Natasha Willems speelt de hoofdrol in de musical, waarvoor Dick van den Heuvel het script heeft geschreven. Natascha: 'Het boek was superpopulair. De film heb ik niet gezien, maar het boek heb ik in één ruk uitgelezen. Het had nogal wat impact op me. Toen ik zag dat er audities kwamen, heb ik gemaild dat ik heel graag mee wilde doen.'

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter