Na ruim tien jaar eindelijk weer een 12+ roman van Carry Slee: op 9 september verschijnt Kapot

In september verschijnt bij Overamstel uitgevers na ruim tien jaar weer een jeugdroman van bestsellerauteur Carry Slee, speciaal voor meiden en jongens van rond de 12 jaar. 

De boeken voor deze leeftijdscategorie behoren tot de meest succesvolle van haar hand. Niet alleen werden er miljoenen exemplaren verkocht, ook in de bibliotheken staan de 12+ titels steevast hoog genoteerd. Na boeken als Spijt!, Afblijven en Razend, komt Slee nu met Kapot: een indringende en herkenbare jeugdroman over Julia en Thijs van wie het leven totaal verandert door de problemen tussen hun ouders.

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.

Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Carry Slee over Kapot: ‘Wat was het weer heerlijk om te schrijven voor mijn trouwe 12+ fans. Nog steeds ontvang ik brieven en mails van hen. Ik wilde heel graag weer iets doen met al hun aangrijpende verhalen. Dat heb ik gedaan met Kapot. Ik hoop dat iedereen het met net zoveel plezier leest als ik het heb geschreven.’

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Zeven van de 12+ romans zijn inmiddels verfilmd waaronder Spijt! en Afblijven, medio 2016 draait de verfilming van Kappen in de bioscoop. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Kapot is vanaf 9 september overal verkrijgbaar en wordt diezelfde dag op bijzondere wijze gelanceerd.

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter