Tonko Bossen en Joes Brauers vertolken de hoofdrollen in Kappen!

De opnames voor Kappen! zijn inmiddels begonnen, onder leiding van Tessa Schram. Tonko Bossen en Joes Brauers zullen de hoofdrollen vertolken in deze nieuwste boekverfilming van Carry Slee.

Tonko Bossen speelde eerder in SpangaS en Oorlogsgeheimen. Ook Joes Brauers was te zien in Oorlogsgeheimen. Daarnaast heeft hij ook in vele bekende musicals gespeeld, zoals Kruimeltje en Ciske de Rat.

 

Tobias Kersloot, Jasha Rudge, Timo Wils en Stephanie van Eer hebben ook een grote rol in Kappen! weten te bemachtigen.


De film gaat over twee vrienden, Sander en Chris. Hun hechte vriendschap verandert echter als ze in contact komen met de agressieve Emiel. Sander krijgt te maken met zinloos geweld, waarna hij verstrikt raakt in een web van leugens en moet vechten om de waarheid boven tafel te krijgen. Dit dreigt ten koste te gaan van zijn vriendschap met Chris en zijn prille relatie met Indra.


De film is naar verwachting vanaf 23 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter