Grootschalige herlancering van de boeken van Carry Slee

Zojuist zijn de 12+ titels Spijt!, Afblijven en Radeloos opnieuw verschenen, in een geheel nieuw jasje! Deze boeken zijn onderdeel van het grootschalige herlanceringsplan van de boeken van Carry Slee, waarbij er uit elke leeftijdscategorie drie favoriete boeken opnieuw zullen worden uitgegeven als gebonden editie, en met een nieuwe omslag.

Eerder verschenen de 9+ titels Dat heb ik weer! deel 1,2 en 3, met illustraties van Kristel Steenbergen en vrolijke, frisse omslagontwerpen van Caren Limpens.


Ook de 4+ titels Het opa en oma boek, Lekker weertje koekenpeertje en Kleuters van de Grote Beer zullen opnieuw verschijnen. De kleuterboeken hebben illustraties van Dagmar Stam en staan voor november op de planning.


Tot slot verschijnen de vernieuwde 7+ titels in februari 2016. Daarbij zullen Meester Paardenpoep, Markies Kattenpies en Hokus pokus… plas! worden voorzien van nieuwe illustraties en een nieuwe omslag, gemaakt door Saskia Halfmouw.


Ben je benieuwd naar alle nieuwe omslagen? Je kunt ze al zien onder het kopje ‘jeugd’ links bovenaan in het menu!

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter