Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Verdacht!

OPROEP VAN DE UITGEVER: Wat is je favoriete boek van Carry Slee? Neem een filmpje op en maak kans op een gesigneerd exemplaar van ‘Verdacht’!

Het is bijna zover, op 16 september verschijnt ‘Verdacht’. Ter ere van het nieuwe boek komt er een nieuwe CarrySleeTV aan! Daarin mogen jullie als fans natuurlijk niet ontbreken. Maak een filmpje en vertel in maximaal 20 seconden wat je favoriete boek van Carry Slee is. Je maakt dan als eerste kans op een exemplaar van ‘Verdacht’, met een persoonlijke boodschap én handtekening van Carry Slee!

Stuur je video uiterlijk 7 september via www.wetransfer.com naar carryslee@overamstel.com. Heb je nog vragen? Dan kan je ons natuurlijk mailen. En wie weet zie jij jezelf terug in de nieuwe aflevering van CarrySleeTV!

Let op: vergeet niet je ouders om toestemming te vragen.

VRAGEN AAN CARRY

Heb jij een vraag voor Carry? Stuur haar dan een e-mail. Carry leest alle mail en probeert altijd zoveel mogelijk te antwoorden.

VRAGEN@CARRYSLEE.NL

FACEBOOK

Op de Carry Slee Facebook fanpage staan ook allerlei nieuwtjes en acties rondom Carry Slee, haar boeken en films! Ga naar Facebook like de page en blijf zo op de hoogte van al het nieuws...

GA NAAR FACEBOOK
Volg de conversatie op Twitter