Zoeken
Carry Slee - Dat heb ik weer!

Dat heb ik weer! - Omnibus 1 t/m 5

Carry Slee

Omschrijving

Het leven van Britt is net een achtbaan. Ze speelt de hoofdrol in een bioscoopfilm, ze is manager van de band Crazy Ontbijtkoek en ze gaat met Dave, de grootste hunk van haar school. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft haar moeder verkering met Blok Geitensok, de grootste loserleraar ever, en staat Britts vader op het punt om naar Japan te emigreren. Gelukkig heeft Britt nog altijd haar blog, waarop ze haar verhalen kwijt kan. En als ze het even niet meer ziet zitten, maakt ze gewoon een oppeptestje!

Carry Slee is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er meer dan 4,5 miljoen over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en de Jonge Jury bekend.

Edities & Details
Paperback: Dat heb ik weer! - Carry Slee
ISBN: 9789049927011
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 16-06-2014
Prijs: € 19,95
Omvang: 960 pagina's

Bestel

Serie: Dat heb ik weer! NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Boeken
Carry Slee - Zomerbundel 10+
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Carry Slee voor het laatste nieuws