Zoeken
Carry Slee - Hot or not

Hot or not

Carry Slee

Omschrijving

Coco wil naast breaken met haar breakdancegroep Street Explosion niets liever dan model worden. Als haar beste vriend en breakmaatje Joël haar stiekem opgeeft voor een modellenwedstrijd, is ze superblij, maar slaat ook de paniek toe. Is ze eigenlijk wel knap genoeg om model te worden? Ze moet het opnemen tegen ervaren modellen, maar gelukkig heeft ze via internet de sexy en superlieve Boy ontmoet, die haar via de webcam coacht. Maar is Boy wel wie hij zegt dat hij is? En waarom wil hij Coco naakt voor de webcam laten dansen? Als Joël erachter komt dat Boy meerdere meisjes aan het lijntje houdt, zet hij alles op alles om Coco op tijd te waarschuwen. Lukt het hem om Coco op andere gedachten te brengen?

In YOUR CHOICE Hot or not is de keuze aan jou. Dit boek volgt de verhaallijn die de lezer kiest. Grote problemen, of een happy end? Het is helemaal YOUR CHOICE!

Edities & Details
Digitale download: Hot or not - Carry Slee
ISBN: 9789049926236
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-07-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 197 pagina's

Bestel

NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: interactieve avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen
Boeken
Carry Slee - #LaatsteVlog
Carry Slee
Carry Slee - Verdacht
Carry Slee
Carry Slee - 100% Timboektoe
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg de sociale media van Carry Slee voor het laatste nieuws